2009.07.06. 00:33:00 00:33 Kor: 15 yrs


Nem írok, mert dolgozom! Pedig nagyon szép a nyár, nagyon szép a Balaton, kár, hogy idén csak egyszer voltam ott, cseresznyét szedni! Kéne egy jót fürödni is, felforrt már a víz azt hiszem, de a héten az az egy szabadnap mindíg másra kell! Azért csak sor kerül rá előbb utóbb, van még idő! Az a baj, hogy nyáron sok a munka, télen meg fagyoskodhatok!

Sokat mondani most nem tudok így hát, minden szép, csak nézni kell, a virágaim is, meg a szomszéd virágai is, meg egész Magyarország is! Nagyon szeretem ezeket a kis finom domborzatú, mindig napos magyar vidékeket, tájakat! Ez az essőzés most még virulensebbé is teszi mindezt, mint máskor ilyenkor szokott lenni. Jól esik, mert nem kell annyit locsolni, meg szikkadni a nagy melegben! Az áradásokat persze nem dícsérem, de ezek a mostani mediterrános essőzgetések finomak. 

Én faragok, ezek az ernyősök meg röpködnek odafenn, fene a jó dolgukba, nagyon ráérnek! Szépek, szépek, nem mondom, Leonardo irigykedne rájuk, még jobban mint én, de neki erre már nincs szüksége a repkedéshez! Ennyit erről, én meg megyek dolgomra.