2009.02.15. 21:33:00 21:33 Kor: 15 yrs



Fotóznom kellett Apám lapjába, közben gyűjtöttem egy kis utca művészetet is! Valaki még rám is gondolt, hihihi! Jó érzés! Február közepi, végi határidők gyűrűjében jól esett egy kis "kirándulás". Három nonprofit, azaz autonóm művészeti tevékenységi - (mondhatni hobbi) - határidőből, másfél letudódik ma-holnap, de aztán jön csak a hadd el hadd! Művek, portfoliók befejezése, beadás, kiállítása, elhozás, innen is, onnan is, amonnan is, február 28-ig ez vár rám szabadidőmben! Aztán meg, hm, nem is mondok semmit, valami csak összejön végre, de ha nem hát kisnyúl, elkészül megint egy-két új munkám!

Viszont igazi tél van és szánkózni is voltam, már kétszer is, és még lehet, hogy ma is kinézek! Jó a pálya igazán, kicsit göröngyös a vége, ahogy a feltúrt sáros föld megfagyott, így a kifutása rázós, de ettől függetlenül élvezetes! Hülye kutyám pedig mindig a szánkó előtt fut, fent meg csahol és harapdál amíg el nem indulok, hát ez már nem olyan élvezetes, de neki is kell a mozgás, nem tagadhatom meg tőle, hogy velem tartson!

A lényeg azért a lényeg: milyen jó mise volt ma délután, egy helyettesítő pap volt, akinél minden nagyon rendben van! Jól beszél, ünnepélyes, szent légkört tud teremteni az egész mise alatt, igen jó segítője, közvetítője Krisztusnak!