2009.02.07. 23:18:00 23:18 Kor: 15 yrs



Már elég zsúfoltság van a kis hungimon a tornászok közt, viszem is át ezt az adagot, a verseny "terembe", mert nem férnek el itt! Ott meg persz kevesen lesznek, még jó lenne 14-et összehoznom, de a 10 is elég lesz rossz esetben. Egyre jobban megy, örülök továbbra is ennek az ötletemnek, kis nosztalgiázás, meg hát olyan elemeket is meg tudok így csinálni, amiket annó nem igen tudtam! Amiket meg tudtam, azokat újra érzem! Ezt szeretem a művészetben, átélem, azt amit amúgy már nem igen tudnék! 

Azt mondják lesz még egy kis tél, havazni fog. A fejem fájt is, de kint olyan meleg van és tavasz illat, hogy nehéz elképzelni! Persze attól még lehet, volt már olyan amit nem tudtam elképzelni mégis lett!

Tegnap a lovaknál is voltam, nagyon jó idő volt, kint voltunk a szőlőben sütött a nap, négyet meg is sétáltattam, vágtáztunk is velük! Szerencsére könnyebb lovakat kaptam, mert még fáradt voltam, és izomlázam is volt! De regenerálódtam hamar, mert utána itthon még faragásra is vállalkoztam, pedig azt hittem csak műtermi munkára marad energiám!