2009.03.01. 11:53:00 11:53 Kor: 15 yrs



Szép volt ez a tél, legalábbis vizuálisan! Régóta vadásztam erre a látványra, és a Tinnye Piliscsaba közti szakaszon végre el is csíphettem. Időm is volt, kedvem is, hó is, nap is! Összejött!

Szakmai halfogásom viszont elég sikertelen volt, kettőből nulla az eddigi állás. Ez a második eset, bár éreztem, hogy így lesz, azért meglepő és elkeserítő, mert igazságtalan. Gondoltam, ha most sem választanak be, akkor annak nem szakmai okai lesznek! Kenyérharc, de ennyire mélyre azért nem kéne süllyedniük! Itt nem pénzről, csak nyilvánosságról volt szó, és a keret is bővebb volt mint az első esetben, ennek azért kicsit majd utánaérdeklődöm. De mindenképp többet kéne mozognom szakmai körökben, vagy nem is erőlködnöm, csak magamnak dolgoznom, meg azoknak akik kérik, akiknek értékes amit csinálok. Hál Istennek vannak ilyenek is. Persze ennek az lesz a következménye, hogy a "SZAKMA" végleg kitaszít magából, mert sajnos nem a minőség számít elsősorban, hanem a diplomácia! Erősebb kutya "dolga" érvényesül, mint mondják!  

Elkészült a Zsámbéki akció és sikeres lett! Ez a könnyebb műfajból való, pasztorációs kirakat rendezés a jó népnek, Premontrei-Oláh kooprodukcióban! Kép a hírek aktualitásokban látható róla, igazán este látványos, bár ez a tükröződés sem utolsó éppen!