2009.02.24. 17:47:00 17:47 Kor: 15 yrs



Megvolt a harmadik beadás is, három horgot dobtam be, kíváncsi vagyok mit fogok! Remélem valamicske eredmény csak lesz már, s nem csak a porfólióm hízik, bár az sem utolsó!

Meglett a 35 tornász, jól el is fáradtam, végül is nekem tetszett az anyagom, egy kis térfogat növelő szer elkélt volna, de asszem itt nem a térfogat számít! Mert hát volt amikor megvolt a térfogat is, mégsem favorizáltak, így hát nem izmoztam idén, csak ötleteltem és bütyköltem.

Egy kis életképet is csináltam, tesóm is elemében volt, neki megvan a térfogat is! Öten cipeltük Metafizikai szakmunkását, egész hadsereget toborzott hozzá, jó volt a hangulat! Holnapután hozhatjuk is vissza a műveket, valójában akkor leszünk csak túl ezen a cécón. Igazán csinálhatnának ilyenkor egy kis kiállítást, ha már így begyűjtik az anyagot, 150 fiatal diplomás művész, egy hetet szoríthatnának rá, de hát nem ilyen nagylelkű a vezetőség, csak annak jár a nyilvánosság, aki győz, akit Ők kiválasztanak! A többi meg győzze energiával, pénzzel! Pedig sokszor izgalmasabb a meg nem ritkított anyag, mint a kirostált! De pszt, ez titok!

Még dolgozni is kéne ma, de lehet, hogy alvás lesz belőle, holnap, meg hamvazkodunk, kezdődik a nagyböjt!