2009.02.22. 21:00:00 21:00 Kor: 15 yrs



Ez itt a fő ló nyálazó tavalyi zöldfülű csikó, még nem volt rajta s társain nyereg, csak rohangálnak össze-vissza, de tavasztól már megkezdik a tanítgatásukat, iskolába fognak járni! Vége a szabad-gálásnak, gép nyálazásnak, vendégek sapka, kabát rángatásának  és hasonló csínytevéseknek! Legalábbis elméletileg.

Ez itt meg, ez a köpenyes madonna, Luca barátném, vele szoktam mostanában menendni, hegyen-völgyön, mezőn-szőlőn át. Aranyos engedelmes, ő is fiatalka még, ma is jártunk egyet, igyekszem nem elrontani!

Szánkózás szünetel, vészesen közelednek leadási határidőim, és még visszamenőleg is akadt problémám, és még és még és még, de ezt már megszokom lassan! Szerda pedig hamvazó szerda, kezdődik a böjt! Készítettünk egy kis meglepetést a premontreiekkel, majd e jeles szerdán húzzuk el a függönyt, s mutatjuk be a nagyböjti színpadképet a zsámbéki nagyközönség előtt! Jó lett, ma fejeztük be, a héten összeállítjuk, aztán lehet nézegetni, elmélkedni felette 40 napon át! Lesz fotó mindenképp, alig várom már, ígéretes!

Szegény Király Lőrinc kőfaragó szobrász barátom, nagylelkű tanácsadó mesterem, segítőm ma egy éve halt meg! Szép szent-misét mutattak be érte ez alkalomból, Isten nyugosztalja, hiányzik nagyon, de remélhetőleg neki odaát már jó dolga van! 

Minden jót, nyályas olvasó/ -k, ha vagy/ -tok egyáltalán, kívánom legyen szép heted / -tek!?