2009.02.19. 23:37:00 23:37 Kor: 15 yrs



Szép napom volt megint, nagyot mentünk, vágtáztunk a hómezőkön át, nagy napsütésben, még le is fényképeztek minket, ahogy a fenyők, bokrok közt csavarogtunk! Jaj de szép volt, jó volt!

Tegnap meg faragtam, mikor fáztam egyik kőről átültem a másikra, most kettőt faragok egyszerre! De a vége volt csak igazán jó, ugráltam a hóban, egyik kupacból a másikba, szamárfészket csináltam az udvarból, feltúrtam az egészet, legalábbis a felém eső részen! Nagyon szeretem a havat, holnap szánkózás jön, már rég voltam, és mostanra már nagyon finom lehet a pálya!

Ezek a lovacskák meg lipicai kamaszok! Nagyon izgága alakok még, de kedvesek is! Le akarják enni az emberről a kabátját, sapkáját, a gépet összenyálazzák, amíg karámban voltak alig bírtam őket fotózni, úgy tülekedtek hozzám! Aztán mikor berohantak az istállóba akkor elcsíphettem jó pár vágtát! Nem hiába az élő az igazi, na a műlovak se kutyák éppen, de ezt a lelki feltöltődést nem hiszem, hogy meg tudják adni! Persze kell ez is az is, kinek a pap, kinek a papné, hihihi! De most megyek tornászozni, már 32-nél tartok!