2009.03.12. 00:04:00 00:04 Kor: 15 yrs



Nap, Hold meg fák, a fák jól kavarnak a fényben amíg még nincs levelük! De már mindjárt lesz nekik, jön a salátás spenót zöld időszak! Megint telihold van, szép, szeretem, nem kell bekapcsolni a kocsi lámpáját mikor bezárom a műhelyt, van égi lámpa helyette.

Ma jól ment a munka, két sírt faragok egyszerre, mint már írtam, a héten be is fejezem a nagyolásukat, ideje is már, mert jön a harmadik kő! Jó lenne idén mind a hármat megcsinálni, ha így haladok van rá esély, bennem van már az a hat, amit eddig megfaragtam, meg a szobor! Kezdem érezni a rutint, így már jobb, meg gyorsabb, legalábbis eddig úgy tűnik! Ma bent is kint is volt munka, itt is ott is jól alakult, szeretem az ilyen napokat, sajnos nem mind ilyen. Munka előtt még a tornászokra is visszatértem, kicsit már besokalltam velük a múltkor, de már múlik a csömör!

Ma eszembe jutott Proust, milyen jó volt az az időszak amikor olvastam, a nagy tétlenség időszaka életemben, illett hozzá! Kicsit lehet előveszem megint, bár a tétlenség most nem áll! Holnap lovak, juhéjj !!!!