2009.03.09. 22:46:00 22:46 Kor: 15 yrs


Kutya világ jött ránk, de a kórus azt mondja, nem azok tehetnek róla, akik tettek róla, hanem azok akik képben sem voltak már jó ideje! Igen eredményesebben kellett volna hatalmaskodóink ellen tenniük, de úgy látszik itt nagyobb erők működnek. Most aztán kiforgatják sarkából a világot, de minket igen csak! Túl szép lett volna, ha az folytatódott volna, ami kétszer meg - megindult az elmúlt 20 évben, de le is szavazta a kórus gyorsan. Nem tetszett nekik a munka, inkább a jutalom, de most aztán, se munka nem lesz, se jutalom, vajon mihez kezd a kórus!?

Mindegy én ma fusi napot tartottam, az ügyintézés is mára maradt, aztán meg engedélyezett fusiaimnak hódoltam! Neki láttam újabb két portrénak, az egyik barter tartozás, egy dombormű, a másik az ,,emlék"mű, hommage á 3,14 címmel, ahogy megbeszéltetett! 

Végül is azt mondom reménykedjünk, Pio atya látomása szerint, Magyarország határa piros rózsákkal van kirakva, azt mondta szeretett volna Magyarnak születni! Vajon ez Szűz Mária oltalmát jelenti-e, vagy vértanúságot!? Én inkább az oltalomért imádkozom!